2009. szeptember 23., szerda

Figyelem, egy hónap haladék!

Október vége helyett november végéig adhatja be géptámogatási kifizetési kérelmét az a 4830 gazdálkodó, akik összesen 36 milliárd forint szubvenciót vehet igénybe mezőgazdasági gépek, berendezések vásárlására.
Több mint 36 milliárd forint kifizetésére már kötelezettséget vállalt a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretein belül idén meghirdetett „Önálló, építéssel nem járó gépek, technológiai berendezések beszerzése” jogcímre beérkezett, kedvezően elbírált támogatási kérelmekre. A támogatási határozatokat időközben már postázták is az érintettek részére.
A végül odaítélt több mint 36 milliárd forint támogatási összeget összesen 4830 gazdálkodó igényelte. A támogatások fedezetét a szaktárca a források átcsoportosításával biztosította.
A kifizetési kérelmek benyújtására nyitva álló időszak eddigi október 31-i határidejét várhatóan november 30-ig meghosszabbítja a kormányzat, ami azt jelenti, hogy még két hónapig tart. Ehhez addig szükséges a támogatási rendelet módosítása is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.