2009. október 5., hétfő

Sikeres az orosházi Szociális bolt

Sikeres a Szociális bolt Orosházán
A Magosz or­szá­gos prog­ram­ja ke­re­té­ben, az Orosházi Gazdakör szervezésében négy hónappal ezelőtt nyitották meg, az országos „Szociális Bolthálózat" 38. tagját Orosházán A ma­gyar gaz­dák­tól ér­ke­zõ friss, jó mi­nõ­sé­gû ter­mé­kek­hez az élel­mi­szer-­biz­ton­ság mel­lett ked­ve­zõ áron jut­ha­t hozzá - a me­gyénk­ben el­sõ­ként- a helyi lakosok..
A Mó­ricz Zsig­mond ut­ca 20. szám alatt a zöld­ség- és gyü­mölcsüz­let folyamatosan várja a vá­sár­ló­kat, hét­fõ­tõl va­sár­na­pig, reg­gel 7-tõl es­te 8-ig. A kör­nyék­be­li gaz­dák­tól sze­rzik be a ter­mé­ke­ket, így a vi­szont­ela­dói kört ki­hagy­va ked­ve­zõ áron ér­té­ke­sítik a la­kos­ság ré­szé­re, átlagosan 10-20%-al alacsonyabb áron, mint a hasonló termékeket árusító kereskedők.
Természetesen most a sláger a burgonya, hagyma és az alma, ami jelenleg verhetetlen áron kínálnak. A boltban nyolc­van szá­za­lék­ban ma­gyar, húsz szá­za­lékban im­port termékeket árulnak (az import ki­zá­ró­lag a dé­li gyü­möl­csök­re vo­nat­ko­zik). A kí­ná­la­tot fo­lya­ma­to­san bõ­ví­tették az elmúlt időszakban, töb­bek közt to­jás, szá­raz­tész­ta, üdítők, borok és gyü­mölcs­ször­pökkel.
A termékkínálat bővülésével folyamatosan növekszik a vásárlók létszáma és köre, akik így nem csak néhány terméket tudnak jó áron megvásárolni, ha nem sok más hazait is.
De a folyamat nem áll meg, hiszen hamarosan a mákon kívül, szárazbabot, köményt, rizst is árulni fognak, valamint az ősz beköszöntével cserepes krizantémokat is elkezdtek árulni, széles szín választékban.

Orosháza 2009-09-05

Kunos Gyula
Orosházi Gazdakör
sajtóreferens

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.