2010. április 14., szerda

Gazdakör TV

A www.gazdakor.szie.hu honlap az agrárgazdaságban érintettek, az élelmiszer-gazdaságban dolgozók, valamint az agrárium iránt érdeklődők tájékoztatására jött létre.

A honlap szerkesztőinek törekvései között szerepel, hogy átfogó képet adjon a vidékről, a népi kultúráról, hagyománykincseinkről is. Induláskor, 2009 júliusában azzal a céllal indították az oldalt, hogy a későn kelők is láthassák a Duna Televízió Gazdakör műsorát, hiszen elég korán, 5 óra 30 perckor kezdődik.

A tervezés során megfogalmazódott, hogy ha már nézőket csalogatnak a honlapra, akkor lehetőséget adjanak arra is, hogy a legfontosabb híreket, információkat is elolvashassák az érdeklődők. Az oldalon gazdakör rádió is indul, aminek első műsora a napokban készült el. A szerkesztők remélik, hogy a honlappal egy internetes televízió alapjait tették le, hiszen a média világában arról beszélnek a szakemberek, hogy a jövőben a televíziók szórakoztatni fognak, az internet dolga lesz a tájékoztatás. Most napi rendszerességgel 1200 és 1500 fő látogatja a honlapot.

Honlap: http://www.gazdakor.szie.hu/

forrás: agroland

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.